INICI

diumenge, 12 d’abril del 2015

NOVES ACTIVITATS DE LECTURA

Hem trobat un material molt interessant (botigues Tiger) i de seguida ha sorgit la necessitat de muntar alguna activitat per racons amb ell. 
Es tracta d´unes cares magnètiques en les que es poden combinar diferents elements com ulls, nas, llavis, ulleres, bigotis... Els nens i nenes hauran de llegir la descripció de cadascun dels personatges, composar la cara i escriure el nom. Quan acaben miren la foto de la solució i comproven si ho han fet bé.









Un altre grup treballa amb els tampons( botigues Tiger). L´activitat consisteix en llegir texts molt breus, entendre el que defineixen i fer l´estampació corresponent.
En una altra activitat es proposa que llegeixin un breu text i foradin amb les foradadores de formes, el que es descriu.





2 comentaris:

  1. Ei, noies! Xulíssimes les vostres propostes!!!
    Ahir mateix vaig tenir a les mans la caixa de cares imantades i no la vaig comprar perquè no podia veure com éren... ara vosaltres ho heu explicat superbé i les necessito ja!!!
    Els meus alumnes són de P5 i no podrem fer una activitat tan complerta com la vostra però ja se'ns acudirà com fer-les servir.
    Les vostres idees per a cicle inicial les trobo genials. Les compartiré a Fbk avui mateix! I la de les foradadores segur que me la copio.
    Felicitats i gràcies per compartir!
    Marta / TresQuatreiCinc

    ResponElimina